Samo ti - 72. epizoda - Suhani krišom sreće Ranvira!

Indijske Serije

Samo ti – 72. epizoda – Suhani krišom sreće Ranvira!

By  | 

Samo ti – 72. epizoda – Suhani krišom sreće Ranvira!

Prevod: Maja 😃


Na početku, prikazana je Suhani u svojoj sobi kako sedi pred ogledalom i sređuje se. Lepo se našminkala, stavila nakit i široko se osmehuje. Ona gleda svoj odraz u ogledalu i govori da se ovog puta sređuje samo za Ranvira. Tada se seti Rejinih reči i odluči da obavesti Ranvira o tome. Zato ga poziva. Ranvir veli da bi on s njom želeo o mnogo čemu da priča, hteo bi da se sretnu. (Po običaju, mlada i mladoženja ne bi trebalo da se viđaju pre zvaničnog sklapanja braka)
Suhani mu se usprotivi i pita šta će porodice reći ako saznaju za njihove susrete. Ranvir vragolasto odgovara da će on doći kod nje ako ona neće kod njega. On žudi da je vidi, da joj bude blizu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Malo kasnije, Suhani se tiho ušunja u njegovu sobu. Ranvir je očaran kad je ugleda, nežno je pridrži i pomazi joj lice. Nije mogao da poveruje da je zaista došla. Suhani priznaje da je pokušala da se zaustavi, no nije uspela. Ranvir je pita o čemu je želela da porazgovara sa njim. Suhani navodi da je Rea stigla jer je njena najbolja drugarica i preklinjala je za oproštaj, dopustila joj je. Ranvir ne želi više da vidi Reju. Nakon svega je strašno besan na nju, smatra je negativnom osobom. Onda uoči Anša ispred kuće i brzo dotrčava do njega, ispituje ga s kojim pravom se tu pojavljuje. Anš ističe da je Rakeš njihov kućni prijatelj, zato je došao. Ranvir se razbesni i tera ga odatle, zabranjuje mu prisustvo. Anš odlazi. U kuću pak ušeta njegova majka Aša noseći poklon. Rakeš joj zahvaljuje na dolasku. Aša govori da je morala doći, puno joj znači Suhani.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site