Samo ti - 93. epizoda - Anš zatraži Ranvirovu pomoć!

Indijske Serije

Samo ti – 93. epizoda – Anš zatraži Ranvirovu pomoć!

By  | 

Naposletku se Anš, Aša i Suhani vraćaju njihovoj kući i ispred zatiču neke ljude. Nalaze upozorenje da moraju da napuste kuću do 20 časova. Aša susreće Vikranta i prilazi mu, ispituje ga zašto ih želi izbaciti iz njihove kuće. Vikrant je ljut na Anša što je predočio Ranviru istinu, zato im se ovako sveti. Vikrant je dalje uslovljava: “Zasad sam vas samo izbacio iz kuće, ali ako nastavite da mi smetate – izbaciću vas iz grada. Budite oprezni. Ozbiljan sam!”

On ode. Posle, Aša prepriča ovo Anšu. Anš izjavljuje: “Kasnije ćemo se obračunati s tim čovekom, ali trenutno moramo da nađemo rešenje za ovo. Tražiću pomoć od Ranvira!”
Aša je iznenađena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ranvir se izležava na motoru, Anš ga uporno poziva. Ragavu nije jasno zašto Anš neprestano zove Ranvira. Na to, Ranvir mu poručuje da isključi njegov tel. Anš zaključi da će se Ranvir odazvati jedino Suhani. Zatim joj naređuje: “Pozovi Ranvira i kaži mu da si ostala bez krova nad glavom, tvoj prtljag je prosut po ulici i da si uplašena za svoj opstanak!”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site