Šampion 11. i 12. epizoda!

Šampion - Şampiyon

Šampion 11. i 12. epizoda!

By  | 

Šampion 11. i 12. epizoda!

11 epiyoda
Zafer je ogorčen Muđelinim postupkom, ali ga Kavkaz teši i govori mu da je tako bolje, jer će sada moći unajmiti stan za njega i Guneša. Tansel odlučuje zadati Kavkazu udarac tako što će okriviti Zafera za organizaciju nezakonitih borbi. Uporni Kerem obećava treneru Jamanu kako neće praviti probleme u salonu i kako je jedini razlog njegovog dolaska to što želi postati šampion.

12 epizoda
Kavkaz govori policiji kako Zafer nema ništa za nezakonitim borbama u kavezu, te kako mu je podmetnuto. Trenera Jamana duša boli zato što će se Guneš preseliti u daleki kraj, te nagovara Kavkaza da pristane živeti u podrumu njegove kuće. Rampa nudi Zaferu veliku svotu novca u zamenu da stane na njegovu stranu. Zafer pronalazi skrivenu kutiju svoje sestre Neslihan i saznaje da je ona zaljubljena u Kavkaza.

Sve epizode serije Šampion

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site