Šampion – 40. i 41. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 40. i 41. epizoda

By  | 

Šampion – 40. i 41. epizoda

40. epizoda: Muđela otkrije Tanselu šokantnu tajnu o Dervišu. Tansel sarađuje sa Dervišovim neprijateljem u nameri da ga svrgne i zameni. Ruzgar, Dervišov čovek, govori Dervišu da sumnja u Firata, da zapravo radi za policiju. Derviš ima plan kojim će otežati Firatu i otkriti u kom grmu leži zec. Derviš i Ruzgar pred kamere provere područje na kojem se vodila borba u kavezu. Žele otkriti da li je Firat prenosio podatke policiji. Ruzgar primeti policijski tim i naredi svom čoveku da ubije Firata. Jaman spasi Firata od sigurne smrti.

41. epizoda: Guneš pronađe sliku svoje majke u Aladaglijevom kabinetu. Zafer se i dalje bavi pripreme tima dvorane za turnir. Firat i Zafer se, iako su dugogodišnji prijatelji, suoče. Zaferu je hitno potreban novac kako bi sačuvao dvoranu, a jedini izvor u ovom trenutku može biti turnir. Firat sazna da je Tansel oteo Nesli i potraži ga, preti Keremu oružjem. Tansel i dalje ima snažan adut da zaustavi pobesnelog Firata. Tog aduta iskoristi tek kad zaglavi u ćošku, te zbog Derviša zbuni Firata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site