Šampion – 42. i 43. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 42. i 43. epizoda

By  | 

Šampion – 42. i 43. epizoda

42. epizoda: Guneš je pronašao sliku svoje majke. Derviš ga odvede kod Sune i Guneš to podeli sa njom. Firat preti Tanselu. Suna pokaže Ejlulinu sliku Firatu, došla je po objašnjenje. Suna takođe otkrije Kavkazu da je Gunešov deda zapravo Aladagli. On je šokiran, a ona iznenađena činjenicom da on to nije znao još od ranije. Kavkaz odlazi da se suoči sa Jamanom. Kerem zatekne Kavkaza i Sunu u zagrljaju. Jaman prizna Zaferu da je Aladagli Gunešov deda. Aladagli da Kavkazu kratak rok da odluči; želi da njih dvoje ostanu živeti sa njim.

43. epizoda: Firat sazna istinu o Dervišu, da je on deda njegovog sina. Traži od Sune da odmah odvede Guneša sa farme kod nje kući. Međutim, prate ih Dervišovu ljudi.
Sutradan, kod Sune kući se pojavi Derviš koji im stavi do znanja da neće tako lako da digne ruke, planira postaviti Firata na dužnost koji ima samo jedan dan da razmisli i saopšti mu svoj odgovor. Zafer popriča sa Firatom u pokušaju da dozna neke činjenice. Pokuša ga smiriti nakon što mu Firat otkrije svoj plan u vezi Derviša i zatraži pomoć. Ali, da li će Zafer pomoći svom prijatelju ili jednostavno dići ruke?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site