Šampion – 48. i 49. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 48. i 49. epizoda

By  | 

Šampion – 48. i 49. epizoda

48. epizoda: Svi gledaju meč kada započne Firatova borba. Ratkovom meču će prisustvovati i Dervišov tajni šef, Mavi. Meč je produžen, a razlog za to je policijska zavera. Nakon što saznaju da je pištolj preuzet i da je bio u Tanselovom kabinetu, Kado i Kerem se upute pravo tamo. U Tanselovom sefu ne pronalaze pištolj, ali zato pronalaze dokument koji će ih šokirati. Derviš je izboden, dok svi slave Firatovu pobedu nakon meča.

49. epizoda: Suna mora doneti odluku hoće li pomoći povređenom Dervišu koji je odgovoran za sve što ih je snašlo. Firat i Zafer se upute da pomognu Šahinu. Sreća pa stignu u poslednjem trenutku, Šahin je prevezen na intenzivnu negu. U Tanselov kabinet dođe Firat kako bi razmirio račune. Suna daje sve od sebe da spasi Derviša. Suna govori Firatu da moraju biti spremni na sve… Firatu je teško.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site