Šampion – 50. i 51. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 50. i 51. epizoda

By  | 

Šampion – 50. i 51. epizoda

50. epizoda: Firat i Tansel se suoče. Iako ga je upozorio da se drži podalje od njega i njegove porodice, Tansel ga nije poslušao, pa će sada snositi posledice. Suna stiže u poslednjem trenutku kako bi sprečila da Firat ubije Tansela. Spasila je i Derviša koji je došao sebi. Mladići iz dvoranu krive Kerema za ono što se dogodilo Šahinu. Zafer je prilično uznemiren što se ne može brinuti o Šahinu.

51. epizoda: Aladagli je priveden, osumnjičen da je organizovao nelegalne borbe u kavezu. Kavkaz traži od Ruzgara da mu dogovori sastanak sa Mavijem, zna Aladaglijeve namere a svestan je da im samo Mavi može pomoći da ga izvuku. Jaman predloži Dervišu da na sudu prizna sve, zauzvrat će mu dovesti Guneša. Tansel traži od Muđele da sazna gde je Guneš. Kerem želi da ga Tansel izvede na meč sa Šerifom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site