Šampion 7. i 8. epizoda!

Šampion - Şampiyon

Šampion 7. i 8. epizoda!

By  | 

Šampion 7. i 8. epizoda!

7 epizoda

Firatu je hitno potreban novac kako bi dokayao da se može brinuti o sinu. Firat je očajan I pristaje da učestvuje u ilegalnim tučama.Kerem priznaje policiji da nije Firat prvi potegao pištolj. Kavkaz pokriva Kerema I prećuti da je oružje njegovo. Socijalna radnica ispituje dečaka o životu sa tatom, a njegovi odgovori zadaju bol njenoj duši.

Tansel priprema lose iznenadjenje za Firata, koji pokušava da pobedi u borbi I obezbedi dečaku bolji život, kako bi socijalni radnici dozvolili da se I dalje stara o dečaku. Za to vreme Suna Tansel igra igru da dečaka odvoji od oca.

8 epizoda

Na nagovor Sune, Tansel uklanja Kerema iz boksa. Ipak, Kerem ne namerava odustati. Serhatu je žao što nije uspeo pomoći bratu, pa nagovara Mucelu da ugosti brata I bratanca na jednu noć u svojoj kući.

Sve epizode serije Šampion

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site