Šampion – 72. i 73. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 72. i 73. epizoda

By  | 

Šampion – 72. i 73. epizoda

72. epizoda: Ljuti Kerem čuje razgovor Nesli i Zafera u bolnici i izoštren je protiv Firata. Ni na poslovnom planu mu ne teče med i mleko. Elif i Tansel uspeju otvoriti sef koji je ostao od Derviša i oni konačno otkriju čega sve ima unutra. Kerem moli tetku da mu odveže ruke i noge jer želi kući, nesvestan da je zapravo ostao nepokretan. Ona nema srce da mu kaže istinu. Halim zahteva svoj novac od Zafera i preti da će nauditi njegovim najbližima. Tansel je kobajagi zabrinut za Kerema, a zapravo samo želi prisvojiti Sunine simpatije. Elisa ubeđuje Tansela da još jednom organizuje meč između Kavkaza i Steigera. Kavkaz želi da se bori sa Steigerom kako bi osvetio Kerema a zauzvrat neće uzeti nikakav novac. Zafer ga ne podržava za taj meč.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


73. epizoda: Muđela obeća Jamanu da će se promeniti. Vodiće računu o svom domu i svojoj porodici. Zafer želi da ga Duman izvede u kavez i ugovori mu specijalnu borbu pod crvenim kodom. Kavkaz traži od Jamana da stane na njegovu stranu i istrenira ga za meč kao što je to nekada radio. Neslihan sprema specijalni program vežbanja za nepokretnog Kerema. Elisa odlazi u posetu Ruzgaru kog su otrovali u zatvoru. On joj otkrije da je sav Dervišov novac kod Jamana. Jaman izabere da podrži Kavkaza na njegovom meču, umesto da ode na operaciju.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site