Šampion – 76. i 77. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 76. i 77. epizoda

By  | 

Šampion – 76. i 77. epizoda

76. epizoda: U zamenu za Selvinu slobodu, Zafer sklopi ugovor sa Halimom i time pristane na nadolazeće borbe u ringu. Kerem uverava tetku da će ubrzo biti na nogama i boriti se opet. Selvi brine za Zafera. Šokirana nakon saznanja o bolesti svog oca, Nesli tera Jamana na operaciju. Duman ucenjuje Muđelu tražeći od nje da sazna gde Jaman čuva Aladaglijev novac. Međutim, Muđela ovoga puta postupi drugačije i otkrije istinu Serhatu, te ga moli da se vrate u Artvin. Serhat upita Zafera da li zna nešto o tom novcu.

77. epizoda: Na TV-u izlazi vest da za meč između Kavkaza i Steigera Turcima nije prodata nijedna jedina ulaznica. Nakon što joj stigne pošta, Suna dolazi do neverovatnih saznanja. Jaman dobije napad, ali uprkos tome natera Kavkaza da nastavi meč. Kavkaz pobedi Steigera. Jaman se oprašta od njega i moli ga da vodi računa o njihovoj porodici. Kavkaz mu obeća da će u njegovu čast osvojiti šampionski pojas. Zafer sam sebi obeća da nikada neće pokleknuti i da će biti snažan za svog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site