Šampion – 78. i 79. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 78. i 79. epizoda

By  | 

Šampion – 78. i 79. epizoda

78. epizoda: Nakon što članovi porodice, uključujući Kavkaza, pročitaju oproštajno pismo od Jamana, u suzama su. Guneš je neutešan što ne može da vidi dedu. Zafer se gorko kaje što tokom njegovog života nije pokazao osećanja i nežnost prema ocu. Kavkaz ubedi Jamanov tim da ostanu u salonu. Suna tera Elisu iz kuće, pritom joj pokaže njene poruke sa Ruzgarom. Elisa je u šoku. Kavkaz sazna od Muđele da joj je Tansel pretio. Odlazi da se suoči sa njim. Kavkaz traži od Elise da mu, bez Tanselovog znanja, ugovori meč.

79. epizoda: Kerem i Neslihan provode vreme zajedno. Tansel sazna od Bekira da će Zafer ponovo izaći u ring kako bi pokrio dugove kamatarima. Kavkaz pokušava da dokuči šifrovanu poruku od Jaman kako bi saznao gde se nalazi novac. Elisa slaže Kavkaza da joj je Jaman otkrio istinu i da će ga odvesti na mesto gde je sakrio novac. Kavkaz i Elisa pronađu ostavljeni amanet. Tansel od Duman sazna da je novac sakriven ispod ringa, te zajednički planiraju krađu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site