Šampion – 82. i 83. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 82. i 83. epizoda

By  | 

Šampion – 82. i 83. epizoda

82. epizoda: Kavkaz spasi Elisi život. Tansel je ljut što je uspela da mu izmakne. Elisa moli Kavkaza da joj veruje, nije kriva ni za šta. Tansel izda naređenje Dumanu da ode u bolnicu i ubije Elisu, budući da prvi put nije uspeo. Suna otkrije Elisi da je pokazala Kavkazu njenu ljubavnu poruku. Kado se požali Kavkazu na Zaferovo stanje i zaluđenost kavezom. Kavkaz je u šoku. Kerem odlazi da zaprosi Nesli, iako njegova tetka nije za to. Nesli pristane da se uda za njega. Selvi kaže Zaferu da je Adil u komi njegovom krivicom.

83. epizoda: Tansel je prilično ljut što Duman nije uspeo da izvrši naređenje koje mu je izdao. Ovoga puta ne želi greške, ne sme omanuti u svom zadatku. Zafer je razočaran, dolazi kod Selvi. Ona mu govori da je između njih dvoje gotovo. Kavkaz brine za Alisu. Kavkaz i Zafer se posvađaju. Zafer nakon svađe izjavi pred Nesli da više ne želi da vidi ni Elisu ni Kavkaza. Kado je tužan što su mu se najbolji drugari posvađali. Nesli je tužna zbog Kavkazove odluke da napusti njihovu kuću i uporno pokušava da ga odvrati od toga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site