Šampion – 88. i 89. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 88. i 89. epizoda

By  | 

Šampion – 88. i 89. epizoda
88. epizoda: Zafer tvrdi da je podmetnuo Kavkazu doping supstancu kako bi spasio njegovu (Kavkazovu) karijeru i doveo ga do titule šampiona. Kavkaz ne želi da izađe na meč s obzirom da je njegovom drugu oduzeto pravo na učestvovanje u daljem takmičenju. Zafer i ostali uveravaju Kavkaza da treba izaći i nastaviti. Gunešu slabi jetra zbog prekomerne količine lekova. Suna je zabrinuta. Tansel namerava da oduzme svu imovinu koju Suna poseduje, svestan da ga je prešla.
89. epizoda: Kavkaz ne zna da je Guneš bolestan pošto Suna krije od njega. Tansel podeli sa Dumanom da će zaplašiti Sunu, namerava da joj se osveti preko Kerema. Dolazi do sukoba između Kerema i Tansela. Selvi otkrije Nurhanu istinu o bivšem vereniku Zaferu. Nurhat predloži da napusti dućan i zaposli se u njegovu firmu. Nesli i Zafer ponude Keremu i Suni da žive zajedno u njihovoj kući. Kavkaz sazna od Sune da joj je Tansel pretio. Kavkaz predlaže da se odmah nakon meča venčaju i presele u Artvin. Tansel namerava da ubije Džejhuna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site