Šampion – 88. i 89. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 88. i 89. epizoda

By  | 

Šampion – 88. i 89. epizoda

88. epizoda: Zafer tvrdi da je podmetnuo Kavkazu doping supstancu kako bi spasio njegovu (Kavkazovu) karijeru i doveo ga do titule šampiona. Kavkaz ne želi da izađe na meč s obzirom da je njegovom drugu oduzeto pravo na učestvovanje u daljem takmičenju. Zafer i ostali uveravaju Kavkaza da treba izaći i nastaviti. Gunešu slabi jetra zbog prekomerne količine lekova. Suna je zabrinuta. Tansel namerava da oduzme svu imovinu koju Suna poseduje, svestan da ga je prešla.

89. epizoda: Kavkaz ne zna da je Guneš bolestan pošto Suna krije od njega. Tansel podeli sa Dumanom da će zaplašiti Sunu, namerava da joj se osveti preko Kerema. Dolazi do sukoba između Kerema i Tansela. Selvi otkrije Nurhanu istinu o bivšem vereniku Zaferu. Nurhat predloži da napusti dućan i zaposli se u njegovu firmu. Nesli i Zafer ponude Keremu i Suni da žive zajedno u njihovoj kući. Kavkaz sazna od Sune da joj je Tansel pretio. Kavkaz predlaže da se odmah nakon meča venčaju i presele u Artvin. Tansel namerava da ubije Džejhuna.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno