Šampion – 90. i 91. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 90. i 91. epizoda

By  | 

Šampion – 90. i 91. epizoda

90. epizoda: Kavkaz se oprosti od Guneša i krene na meč. Suna je zabrinuta zbog činjenice da Gunešove vrednosti enzima jetre nikako ne opadaju. Po tom pitanju traži savet od Zafera ne znajući da li da kaže istinu Kavkazu. Selvi saopšti Nurhanu da prihvata njegovu ponudu. Tansel naredi svojim ljudima da smesta pronašu Dumana, njegovog najpouzdanijeg čoveka koji ga je izdao. Želi da ga zadavi golim rukama. Suna saopšti Zaferu da je Gunešu potrebno presađivanje jetre. Selvi prizna Nesli da će zatvoriti dućan. Odlazi jer više ne može da se nosi sa nemirom u sebi.

91. epizoda: Suna otkrije Keremu i Nesli da je Guneš bolestan. Zafer zamoli Kadu da ne govori Kavkazu za Guneševu bolest, zajedno sa Kavkazom mora da pobedi dolazeći meč. Kavkaz pobedi Doukha u meču. Duman je priveden. Tansel je svestan da će sav njegov prljavi veš izaći na videlo sada, te je primoran da se skloni na neko vreme. Duman prizna policiji celu istinu o Tanselu. Tanselu uopšte nije svejedno kada ugleda policiju pred vratima.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno