Šampion – 92. i 93. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 92. i 93. epizoda

By  | 

Šampion – 92. i 93. epizoda

92. epizoda: Firat sasvim slučajno sazna da je Guneš bolestan. Zafer mu ispriča celu istinu. Tansel je besan zbog Dumanove izdaje i strahuje za vlastitu slobodu. Suna sazna da je čitava javnost saznala za Tanselova zlodela, a pokušava i obuzdati Kerema koji bi da podigne čitavu porodicu na noge i napadne ga. Nurhan govori Selvi kako je spreman da učini sve kako bi pridobio njenu naklonost i izlečio joj ranjeno srce. Selvi donese Gunešu poklon za rođendan, ali ne želi biti u Zaferovoj neposrednoj blizini. Zafer izjavi da to više nije ona njegova Selvi…

93. epizoda: Selvi dolazi kod Zafera i moli ga da se pomire, dok Kado zbija šale na svoj račun što jedini nema devojku. Guneš se raduje što će proslaviti rođendan u krugu svojih najbližih. Tansel gleda kako uživaju i kune se da će ih uništiti jednog dana, baš kao što su oni uništili njega. Guneš napiše emotivno pismo Suni umesto svojoj majci. Njegovo stanje se ubrzo pogorša i odvode ga u bolnicu. Kavkaz se ne odvaja od njega. Mali brzo dođe sebi i spreman je da se vrati svojoj kući.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno