Šampion – 94. i 95. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 94. i 95. epizoda

By  | 

Šampion – 94. i 95. epizoda

94. epizoda: Zafer i Kavkaz sumnjaju na Tansela kada pronađu haos u kući. Tansel od vozača saznaje da se Kavkaz upravo vratio kući i da je Guneš ozbiljno bolestan. Engleski bokser nagovara svog trenera da mu ugovori meč sa Kavkazom. Zafer je presrećan jer će se vratiti u ring, vraćena su njegova prava. Ničiji uzorci krvi ne odgovaraju Gunešovoj, Suna je i suviše zabrinuta. Srećom, Kavkaz će moći da bude donator. Nesli savetuje Selvi da bude fer i kaže Nurhanu kako stvari stoje.

95. epizoda: Kado i Zafer nameravaju da saznaju preko Dumana gde se Tansel krije i ne sluteći da je on sa Gunešom. Suna krivi sebe za sve nevolje koje su zadesile Kavkaza i ostale, ali obeća Kavkazu da ga nikada neće ostaviti samog. Kerem pokloni Nesli prsten koji je njegov otac poklonio njegovoj majci. Uprkos tome što se Suna ne slaže sa tim, Kavkaz je odlučan da izađe na meč koji ga može koštati života. Kado i Zafer od Dumana saznaju lokaciju na kojoj se kriju Mesut i Tansel. Kado hoće da ode tamo zajedno sa Keremom.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno