Šampion – 94. i 95. epizoda

Šampion - Şampiyon

Šampion – 94. i 95. epizoda

By  | 

Šampion – 94. i 95. epizoda

94. epizoda: Zafer i Kavkaz sumnjaju na Tansela kada pronađu haos u kući. Tansel od vozača saznaje da se Kavkaz upravo vratio kući i da je Guneš ozbiljno bolestan. Engleski bokser nagovara svog trenera da mu ugovori meč sa Kavkazom. Zafer je presrećan jer će se vratiti u ring, vraćena su njegova prava. Ničiji uzorci krvi ne odgovaraju Gunešovoj, Suna je i suviše zabrinuta. Srećom, Kavkaz će moći da bude donator. Nesli savetuje Selvi da bude fer i kaže Nurhanu kako stvari stoje.

95. epizoda: Kado i Zafer nameravaju da saznaju preko Dumana gde se Tansel krije i ne sluteći da je on sa Gunešom. Suna krivi sebe za sve nevolje koje su zadesile Kavkaza i ostale, ali obeća Kavkazu da ga nikada neće ostaviti samog. Kerem pokloni Nesli prsten koji je njegov otac poklonio njegovoj majci. Uprkos tome što se Suna ne slaže sa tim, Kavkaz je odlučan da izađe na meč koji ga može koštati života. Kado i Zafer od Dumana saznaju lokaciju na kojoj se kriju Mesut i Tansel. Kado hoće da ode tamo zajedno sa Keremom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site