Šampion – 96. i 97. epizoda

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Šampion - Şampiyon

Šampion – 96. i 97. epizoda

By  | 

Šampion – 96. i 97. epizoda

96. epizoda: Kado i Kerem se upute kod Tansela. Tamo zateknu samo Mesuta koji im otkrije da je Tansel otišao u bolnicu. Tansel iskoristi priliku dok Kavkaz razgovara sa obožavateljima da ga rani. Svi prisutni novinari, ali i McVardijev menadžer saznaju da je Kavkaz ranjen, te da je verovatnoća da će izaći na meč jako mala.
Kavkaz je u jako teškom stanju. Moli Sunu da se uprkos tome transplantacija izvrši i da, makar po cenu njegovog života, spasi Guneša. Suna želi da ode u Nemačku kako bi zaštitila Kavkaza od Tansela. Kerem je odvrati od te ideje. Zafer ne želi da izvede Kavkaza u ring svestan da je loše.

97. epizoda: Tansel i Mesut planiraju da otputuju u Gruziju. McVardi nazove Kavkaza kako bi ga upozorio na nadolazeću borbu. Kerem pokušava ubediti Sunu da otkaže putovanje u Nemačku i ostane sa njima tu. Kerem i momci iz salona planiraju iznenađenje za Guneša kako bi ga oraspoložili. Zafer moli Sunu da bude prisutna na Kavkazovim treninzima, zabrinut za njegovo stanje. Tansel vrši pritisak na Sunu pretnjama i ucenama da otputuje. Suna mu govori da ga uprkos svemu nikada neće voleti.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno