Saras hoće da Kumud kaže istinu o ranama!

Indijske Serije

Saraswatichandra 113. epizoda – Saras hoće da Kumud kaže istinu o ranama!

By  | 

Saras hoće da Kumud kaže istinu o ranama!

Saras je povređen zbog čaše. Kumud je napeta. Pramadova majka pita da donese kutiju prve pomoći. Saras neće, ta rana je dublja. Ode odatle. Razmišlja o Kumudinoj rani i njenim rečima. Pita se zašto prolazi kroz takvu nepravdu. Nastavlja da je on odgovoran za Kumudino stanje i da neće sama podnositi taj bol. Vidi da su nečija kolica sa volovima zaglavljena u vodi. Sa povređenom rukom ih diže bez ičije pomoći. Ljude ga pitaju zašto tako povređuje sebe. Saras vidi krv na ruci i misli da oseća mir sa tom povredom, to nije ništa naspram Kumudinog bola.

Saras se suoči sa Pramadom uveče. Pramad pita zašto bulji, neka glede dole, rob im je. Saras ga gleda u oči i razmišlja o Kumudinim rečima. Spusti pogled. Pramad ga pita da ostane u granicama, ponudi mu vino. Kumud se pita šta Saras hoće da pokaže. Nije je više briga jer nije ostala povezana sa njim. Okrene se i vidi ga. Saras je pita da ne brine. Zna da su njena vrata zatvorena zauvek za njega i da nema pravo na nju. Zna da neće uzeti njegovu pomoć ali joj mora pomoći. Neće otići odatle dok ona svima ne kaže isitnu o svom venčanju. Nateraće je da to kaže ako ne želi. Kumud ga pita ko je on da to kaže.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!