Pramad pokuša da ošamari Kumud!

Indijske Serije

Saraswatichandra 117. epizoda – Pramad pokuša da ošamari Kumud!

By  | 

Pramad pokuša da ošamari Kumud!
Prevod: Maya. Hvala. 😀

Epizoda kreće sa Kumud i Pramadovim, koji pričaju oči u oči. Pramad ga pita zar nije umorna od te drame, da li treba da je podseća da je ona prisiljena da bude sa njim. Kumud ga gleda. Pramad: ,,Bila si toliko uvređena, ali i dalje stojiš preda mnom?! Spusti se malo dole!”
Kumud ne spušta pogled i posmatra ga pravo u oči, jaka je. Pramad pobesni i dođe mu da je ošamari. On podigne ruku i krene ka njoj, ali ih Budhidhan vidi i zove Pramada da dođe. On mu predloži: ,,Hajmo sada u firmu. Moram usput i da porazgovaram sa tobom o nečemu bitnom. Kumud ima puno posla oko kuće, zato joj se skloni s puta i kreni sa mnom.”
Pramad prostreli Kumud besnim pogledom, a onda se okrene i ode odatle sa Budhihanom. Kumud udahne opušteno i onda krene da plače misleći o svom životu i sudbini. Ona pokuša da se smiri i ostane prisebna i jaka, te obriše suze i odlazi ispred da odradi svoj posao.
Napolju, Budhidhan kaže Pramadu da se spremi, idu u selo. On vidi da je Pramad u svojim mislima i da ga ne sluša, a to ga razljuti. Saras stoji nedaleko od njih i posmatra ih. Kumud takođe stoji sa određene distance i gleda u njih, sluša ih.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site