Pramad pokuša da ošamari Kumud!

Indijske Serije

Saraswatichandra 117. epizoda – Pramad pokuša da ošamari Kumud!

By  | 

Onda, Budhidhan se okrene ka svom sinu: ,,Od danas će Kumud da brine o tvojim rashodima.”
Pramad je šokiran i besno ga pogleda: ,,Ti me to vređaš?” On se okrene i ode. Svi gledaju to. Kanika je stajala ispred vrata i čula sve to. Budhidhan je odlučan da se Kumud stara o Pramadovoj potrošnji novca. Kumud priča sa Pramadovom majkom. Ova joj govori: ,,Ne mogu ovde da spavam mirno. Sada se brinem za tebe.”
Kumud je pita začuđeno: ,,Zašto biste se Vi brinuli za mene? Ja već imam dobre roditelki koji brinu o meni i to mi je dovoljno. Srećna sam.”
Žena je blagosilja da uvek bude srećna i nasmejana. Kumud zove Kaniku. Kanika dođe. Kumud je pita da počisti sobu i ode odatle sa svojom svekrvom. Svi odlaze u selo. Budhidhan kaže da idu, neka se oni čuvaju. Inkesh dođe i pravi izgovor. Pramadova majka joj kaže da se čuva i stara o kući. Kumud je osigurava da ne brine, sve će biti okej. Budhidhan kaže da veruju Sidu više nego Pramadu. On priča o ‘Patphere rasam-u’. Oni odu na put. Saras posmatra Kumud i posle ode… Muzika je u pozadini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Pramad pita Kumud za novac. Ona odbija da mu dâ i pita ga šta to priča. Pramad pobesni, uhvati Kumud čvrsto za vrat i kaže joj da mu da novac ili… Saras dolazi tu i upita: ,,Ili šta?!” Pramad se okrene i gleda ga…

Picture source: www.desitvbox.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site