Pramad kupuje zemlju koja je namenjena za školu!

Indijske Serije

Saraswatichandra 173. epizoda – Pramad kupuje zemlju koja je namenjena za školu!

By  | 

Pramad kupuje zemlju koja je namenjena za školu!

Klijentu se svide uzorci. Danny čestita svima i veli da se klijent složio da naruči jos porudžbina. Svi su srećni. Saras pozdravi Badimaa i veli da ide sada. Vidya pita Guniyal da napravi slatkiše. Zagrli Kumud. Danny donosi đalebi. Kumud veli da se sve dešava sa razlogom. Vidya potvrdi. Pramad treba da joj da razvod. Kumud ga pita da ne brine, sigurno da će se to desiti.
Pramad je ljut i vidi Sarasa kako stoji ispred njegovog auta. Silazi i kaže da će preći autom preko njega. Saras dođe i kaže da je presrećan jer paniči, to vidi po prvi put. Pitao ga je da ode iz Kumudinog života. Vidyachatur kaže da je njegova greška jer je udao Kumud za Pramada. Badimaa ga uverava da će sve biti dobro. Kusum im govori da je Saras božji avatar, spasao je Kumud i kuću. Kumud se šokira.
Pramad priča kako neće ostaviti Kumud. Saras neće dozvoliti da Kumud izgubi. Oni se svađaju. Pramad kaže da će slomiti Kumud. Saras ga uverava da je više neće povrediti.
Pramad: “Tvoja Kumud će uvek biti sa mnom u mojoj kući, plačući.”
Saras: “Nemoj da sanjaš. Ne možeš joj ništa uraditi dok sam ja živ.”
Gledaju se ljutito. Saras ode.
Kumud saznaje da je Saras spasao njenu kuću od aukcije. Kusum potvrdi, prodao je majčinu zemlju koja mu je san bila. Kumud plače. Ona priča gospodinu o planu za školu. To je njen san. Napraviće srednju školu pored osnovne. Čovek pita odakle im novac da kupe zemlju. Kumud veli da će sve srediti.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!