Danny saznaje istinu o Gumaaninoj prošlosti!

Indijske Serije

Saraswatichandra 174. epizoda – Danny saznaje istinu o Gumaaninoj prošlosti!

By  | 

Danny saznaje istinu o Gumaaninoj prošlosti!

Vidyachatur i Saras razmišljaju gde da nađu toliki novac. On je tužan jer ne može da ispuni Kumudinu želju. Badimaa priča sa Kumud i veli da je put možda težak ali sigurno će stići do cilja. Vidya kaže Sarasu da ljudi upiru prstom u Kumud, zaslepljeni su. Badimaa nastavlja kako su joj svi verovali pre i hvalili je jer je nastavnica. Kumud potvrdi, Ratnagiri će im pomoći. Vidyachatur takođe da ideju Sarasu da će ih seljani podržati. Kumud zahvali Badimaa i trči.
Sretne se sa Sarasom u holu i kaže da će sakupiti novac donacijama od svih u Ratnagiru. Svi će želeti da pomognu izgradnji srednje škole kako bi im deca dobro studirala. Podržaće ih. Badimaa kaže Vidyachaturu da takođe treba da pomognu. Kumari pita kako su zajedno smislili istu ideju. Kusum misli da je to zato što je njihova ljubav jedinstvena.
Kumud priča sa seljanima i kaže da će imati veliku korist od srednje škole. Pita za donacije. Svi pokušaju da ubede seljane da daju donacije. Saras signalizira Kumud. Dete padne, Kumud pita da li se povredilo. Saras odvodi dete sa sobom. Danny i Kumari takođe rade. Kusum posmatra Sarasa i Kumud. Kanika dođe tu. Pita Kusum gde joj pogled ide, da li joj se sviđa Saras. Kusum veli da ne razume šta ona gleda.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!