Kusum govori naglas da voli Sarasa!

Indijske Serije

Saraswatichandra 177. epizoda – Kusum govori naglas da voli Sarasa!

By  | 

Kusum govori naglas da voli Sarasa!

Kumud vidi prasad i misli da ju je Saras lagao, Kusum je u velikom problemu. Saras se bori sa banditima. Pokuša da oslobodi Kusum ali ga prebiju na ulici. Saras se vraća da ih tuče, pita zašto su to uradili. Ko im je rekao da to urade. Pita da li ih je Pramad poslao. Oni potvrde. Saras spasava Kusum i pita da li je dobro. Kusum ga grli plačući. On je pita da ne brine, tu je on.
Kumari i Danny zaustave Kumud. Kumud ne može da čeka. Saras dolazi sa Kusum. Kusum je loše. Kumud pita šta joj se desilo, grli je. Saras kaže da je dobro. Kumud krivi sebe za sve. Odvode Kusum unutra. Saras ide za Kumud. Danny je sa Kumud. Pokrije je sa ćebetom i odlazi. Ona ga zaustavi i pita da ne ide, plaši se. On sedne kraj nje. Kumari dođe i plače videvši je.
Kumud dođe kod Pramada i ošamari ga. Pita kako se usuđuje da uradi tako nešto Kusum. Pramad pita šta će da uradi, da li će reći da je neko silovao njeunu sestru. Svi dolaze. Kumud priča kako je Pramad kidnapovao Kusum ali ju je Saras spasao. Pramad pita da li ima dokaz. Kumud ga grdi i kaže da je sigurna u to. Neka se bori sa njom ali ne treba da meša njenu porodicu. Neće moći ništa da im uradi. Upozori ga poslednji put.

Picture source: www.destvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!