Danny se ušunja kod Kusum u sobu!

Indijske Serije

Saraswatichandra 204. epizoda – Danny se ušunja kod Kusum u sobu!

By  | 

Danny se ušunja kod Kusum u sobu!

Kumud i Saras pričaju o Kusum. Kumud kaže da je pokušala da joj objasni ali ona ne razume. Složila se da se uda za Mohana samo zbog nje. Saras je uverava da nije njena greška.
Kumud: “Možda ste Kusum i ti stvoreni jedno za drugo. Možda je ona u pravu. Uvek smo hteli da budemo zajedno ali te je sudbina odvela Kusum. Sada razumem zašto je ona postala Meera a ti Krishna… Njene reči su bile istinite… Spasao si je od Pramadovih bandita. Zašto? Zašto je ona rekla da kada sam ja rekla ne? Zašto je došla do tebe kada si ti došao kod mene? Zašto?”
Kumud plače. Kusum plače. Saras pita ko je rekao da je on video Kusum prvu. Prvo je video njene oči, kosu, kamarbandh. Tako je shvatio da to nije ona. Pre nego što su se videli, srca su im se povezala. Niko ih ne može rastaviti. “Kuch na Kahe” je u pozadini. Oni se gledaju. Kumud plače. Dotakne mu lice i on zatvori oči. Gledaju se. Kumud se pomeri. Saras kaže da ne mogu promeniti Kusuminu odluku. Kumud ode. Kanika ide za Kumud i krije nešto. Dolazi do Pramada i vidi da on spava.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site