Saras oseća Kumudino prisustvo u blizini!

Indijske Serije

Saraswatichandra 224. epizoda – Saras oseća Kumudino prisustvo u blizini!

By  | 

Saras oseća Kumudino prisustvo u blizini!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće sa Kusum, koja ulazi u svoju sobu i glumi napetost. Uznemirena je. Kalika ulazi unutra, vidi je i želi da je umiri: ,,Smiri se, Kusum, smiri se. Znam da si jako zabrinuta. Pusti to… Prestani da brineš o Kumud. Ona je dobro. Samo ne znamo šta će se sada dogoditi. Jao… ne! Pismo.”
Kusum se okreće i pita je zbunjeno o kakvom pismu priča. Kalika: ,,Ne verujem da je Kumud ostavila neko pismo pre odlaska odavde . Vi sestre se volite puno i spremne ste da umrete jedna za drugu, zar ne?” Kalika se smeška i u sebi govori srećno: ,,Kusum, Kusum… Kusum, danas ćeš biti razotkrivena pred svima. Svi će saznati tvoje laži i planove! Svi će znati pravu istinu. Svi!”
Dada ji i ostali se brinu gde je Kumud i što im je to učinila iznenada. Yashova majka kreće da kritikuje Guniyal odmah. Ona komentariše da je veoma rizično za mladu devojku da se sama šeta selom, svašta joj se može desiti tako. Vidyachatur pita zar je vreme biti pesimista i pričati tako loše stvari. Danny ih teši da joj se ništa neće desiti.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!