Kumud vidi Guman i Kabira kako pričaju!

Indijske Serije

Saraswatichandra 282. i 283. epizoda – Kumud vidi Guman i Kabira kako pričaju!

By  | 

Kumud vidi Guman i Kabira kako pričaju!

282.

Romantična scena između Kumud i Sarasa. Saras je pita da prave ćupove zajedno. Muzika je u pozadini. Zajedno oblikuju ćup. On veli da je njihova ljubav kompletna. Hteo bi da otvori galeriju gde bi stavljali njene ćupove.
Guman dođe kod Kusum i veli da zna da je Deni preterao sinoć. Neka ne bude tužna. Ona nema nikakvih problema sa njom. Deni će sigurno doći da se izvini. Deni dođe. Guman pita da ne bude iznerviran, neka uči od Kusum. Ona je zaboravila sve. Kumud i Saras silaze dole. Prepiru se i Deni podrži Sarasa. Kumud se razočara, neće više da pravi ćupove. Deni veli da bi trebala da ih pravi profesionalno. Ona ode. Naljuti se na njega jer je naponeo da to može postati njen identitet. Deni ide za Kumud. Saras signalizira Kusum da je sve u redu. Deni se izvini Kumud. Kaže kako je to nesporazum.
Kumud: “Kusum je isto rekla. Videla je Guman da igra i rekla da je to umetnost a ne njena profesija. Hoću da ti objasnim šta si uradio.”
Priča mu celu istinu. Pita kako je mogao pomisliti da je Kusum vređala Guman.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!