Ilaben saznaje da Saras nije udario kravu već Yash!

Indijske Serije

Saraswatichandra (29. ep.) 03.04.2013. – Ilaben saznaje da Saras nije udario kravu već Yash!

By  | 

Ilaben saznaje da Saras nije udario kravu već Yash!

Epizoda počinje sa Kusum koja dolazi do Kumud i pita je da siđe na večeru. Primeti da joj fali nanogica. Kumud misli da ju je negde ostavila. Ilabein sin dolazi do Sarasa i pita da li je gladan. Saras potvrdi. Dečak se pohvali da je danas imao dosta hrane. Sarasu je drago zbog njega. Misli da će Kumud doći sada sa hranom i on će joj se izviniti. Međutim, Kumari donosi hranu za Sarasa. Kusum pita zar Kumud ne ide. Kumari odgovori da je ona zauzeta praveći ćupove. Kumud traži nanogicu. Chandrika kaže da je Yashova majka bila ljuta juče. Kumud je šokirana kada sazna detalje. Pita snaju da li je Yashova majka rekla nešto Badimaa. Ova negira. Kusum pita Kumari da ne govori ništa Kumud. Pošalje Kumari kod Sarasa. Kumud shvata da joj je nanogica pala u Ilabeinoj kući, sigurno ju je Saras uzeo. Odluči da neće otići da ga vidi.

Ilaben ponudi Sarasu hranu. Tada dolazi Kumari donoseći hranu od kuće. Saras razmišlja otkud Kumud nije došla. Ilaben vređa Sarasa. Kumari pita Sarasa da jede. Pita da li nešto hoće da prenese Kumud. On negira. Ona krene da ode. Ipak se vrati i kaže da je Kumud pravila ćupove celu noć kako bi išla u školu ujutru. Ode. Saras joj zahvali. Misli kako Kumud neće da ga vidi i zašto je poslala Kumari.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!