Saraswatichandra 314. i 315. epizoda – Kalika podmetne ukradeni nakit Kusum!

Indijske Serije

Saraswatichandra 314. i 315. epizoda – Kalika podmetne ukradeni nakit Kusum!

By  | 

Saraswatichandra 314. i 315. epizoda – Kalika podmetne ukradeni nakit Kusum!
314. epizoda
Saras govori Kumud da ga Kabir zbunjuje. Kumud mu kaže da mu je već rekla da ne bi trebalo da mu veruju, saznala je neke čudne stvari o njemu. Ispriča mu sve oko Kabira i Guman, te doda kako je Kabir sredio da Denija uhapse zbog slučaja sa drogom, a onda ga je oslobodio. Sve je to izdramio, ne zna kako je doveo onog čoveka u pol.stanicu. Takođe, videla ga je sa Menkom, a njih dvoje se kod kuće pretvaraju da se ne poznaju. Saras je pita zašto mu nije rekla to. Ona odgovori da to niko ne bi shvatio. Ovaj se pita zašto im Kabir sad pomaže. Kumud veli da ne zna, ne postoji nikakva veza.
Kabir odlazi kod Guman i kaže joj da njihov svet počinje odatle, biće samo ona i on. Neka se što pre spakuje, on će do tada da završi posao koji ima. On potom ugleda Menku pa je pita kako je. Guman ih gleda. Menka odgovara da je dobro. Kabir joj kaže da je došao da Guman da neka dokumenta i ode. Guman pita Menku šta misli o Kabiru. Ova joj odgovori da nema nikakvo mišljenje, ipak je on njen prijatelj (Gumanin), ona ga valjda bolje poznaje. Guman izjavi da se on njoj baš sviđa. Menka je obavesti da je rešila da se vrati za Dubai. Tu više nema nikakvog posla, nedostaje joj Dubai i njen dom. Guman ugleda Menkin telefon. Šokira se i naljuti. (NASTAVAK NA SLED.STRANI)
Picture source: desitellybox.me

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site