Saraswatichandra 316. epizoda – Badima priča Sarasu i Kumud o Saraswati i preminuloj bebi!

Indijske Serije

Saraswatichandra 316. epizoda – Badima priča Sarasu i Kumud o Saraswati i preminuloj bebi!

By  | 

Saraswatichandra 316. epizoda – Badima priča Sarasu i Kumud o Saraswati i preminuloj bebi!
Badima kaže Sarasu da mu je majka bila trudna. Bila je jako srećna, ali je ta sreća nestala kad je rodila mrtvu bebu. Njegov otac se jako naljutio mislivši da je ona izgubila bebu zbog nepažnje i nikad joj nije to oprostio. Nikad joj se više nije približio. Saras se pita kakva je veza između bebe i Guman. Badima veli da je neko motrio na Saraswati, a to je bila Guman. Nedostaje joj Saraswati… Kumud pita za bebu. Badima veli da je dete bilo mrtvo kad ga je uzela u naručje. Saras je pita misli li da tu ima neke veze. Ona odgovori da ne zna, ali kad je čula njihov razgovor, odmah se setila te fotografije i preminule bebe. Mora da Menka zna koja je veza između bebe i Guman. Samo im ona može reći tajnu. Neka idu i pitaju je, a ona će otići da se raspita u bolnici. Zamoli ih još i da ne govore u kući nikome ništa o tome. Čak ni Deniju. Deni se baš tada pojavi i zainteresuje o čemu to pričaju. On se ponovo izvini Badima. Badima mu kaže da ona njemu treba da se izvini za sve što mu je rekla onog dana, ali i da je ponosna na njega jer je stao uz istinu i okrenuo leđa Guman. Veruje mu isto koliko i Sarasu. On joj dodirne stopala. Ona ga blagoslovi.
Kalika se sretne sa Dinešom, tipom kome duguje novac i zamoli ga da joj da još malo vremena da nađe novac. On joj kaže da će igrati karte, ako pobedi, daće joj još vremena, ako izgubi, dolaze joj u kuću.
Deni se i dalje oseća postiđeno pred Vidijom zbog njega i Guman. Ovaj mu kaže da su oni sad porodica. Guman im ne može nauditi. Ona je njegova majka, ne može je mrzeti. Podržao je istinu i to je bitno. Neka bude srećan i zaboravi loše stvari. (NASTAVAK NA SLED.STRANI)
Picture source: desitellybox.me

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site