Saraswatichandra 318. epizoda

Indijske Serije

Saraswatichandra 318. epizoda

By  | 

Saraswatichandra 318. epizoda
Kabir kaže Menki da će odvesti Guman u London, na put bez povratka. Menka se pita zašto ju je Kumud zvala i kaže sama za sebe da joj je žao, ali ne može joj se javiti. Ne može dozvoliti da sad kad je tako blizu svog cilja, neko posumnja u nju. Ima karte za Dubai i otićiće odatle.

Jaš je uznemiren zbog svađe sa Kalikom. Deni dođe te ga obavesti da su dobili veliku porudžbinu. Srećan je. Primeti da je ovaj neraspoložen, ali mu Jaš ne kaže zašto je takav. Deni potom lepe vesti prenese i Vidiji, ali mu kaže i da je Jaš neraspoložen. Vidija ode kod Jaša i shvati da mora da mu je Kalika nešto rekla. Jaš je tužan, jada mu se kako ga Kalika ne poštuje, nije sposoban da je usreći, izgubio je. Saras i Deni su njegovo godište, ali su korak ispred njega. Deni je dobio veliku porudžbinu, a on ništa nije uradio. Zato on (Vidija) sigurno njima veruje više nego njemu. Vidija odgovori da on ne pravi razliku među njima, te da on (Jaš) brine o Nanduu i fabrici kad Deni i Saras nisu tu. Jasno je da je on sposoban da vodi računa o porodici i jako je zadovoljan njime. Uskoro će mu posao poći na bolje i Kalika će biti ponosna na njega. Posavetuje ga da ode i popriča sa njom. (NASTAVAK NA SLED.STRANI)
NOTE: we do not own the photo

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site