Saraswatichandra 319. epizoda - Kumud ugleda Kabira i Guman zajedno!

Indijske Serije

Saraswatichandra 319. epizoda – Kumud ugleda Kabira i Guman zajedno!

By  | 

Saraswatichandra 319. epizoda – Kumud ugleda Kabira i Guman zajedno!
Kabir pokloni buket cveća Guman i kaže joj da niko ne zna da je on u Ratnagiriju. Pita je šta se desilo, ima li nekih problema. Guman odgovori da je Deni izbegava, ne pojavljuje se i ne javlja joj se na telefon. Sigurno ga Vidija i njegove ćerke kontrolišu. Kabir joj govori da ne brine i da oni ne polažu velike nade u Denija, tako da će uskoro otići iz te kuće i Denijevog srca. Ona se nasmeje i prokomentariše da on ide za Englesku, ne bi trebalo da mu plan omane. On joj kaže da mu veruje i da zaboravi sad to. Ona ga pita zar i njega da zaboravi, to neće moći nikada. Kabir joj kaže da je bolje da ode pre nego što ga neko vidi i ode. Međutim, Kumud ih je već videla. Guman baci buket i ode.
Kumud obavesti Sarasa da je Kabir u Ratangiriju. Saras je šokiran. Kumud se pita zašto ih je lagao. Trebalo bi da se vide sa njim. Saras nije za to jer će on onda biti na oprezu, to je neki njegov plan. Samo im Menka može reći tajnu. Kumud prokomentariše da Deni ne bi trebalo da posumnja. Saras joj kaže da je Deni izignorisao Gumanin poziv, kako li će se osećati kad sazna istinu o njoj. Kumud veli da će oni biti tu za njega. On nazove Denija koji mu kaže da je otišao kući po neku fasciklu, Menka je takođe tu. Saras mu zatraži da zadržava Menku dok oni ne dođu, moraju razgovarati o nečemu bitnom sa njom. Deni ga pita šta se dešava, ali mu ovaj prekine poziv.
Guman bogorada jer je platila Sunandi da razdvoji Kumud i Sarasa a nije uspela u tome. Deni se čudno ponaša, svaki plan joj propadne… Ali samo da realizuje ovaj jedan plan i sve će biti u redu. (NASTAVAK NA SLED.STRANI)
Picture source: Bollywoodlife. com

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site