Saraswatichandra 320. epizoda - Badima saznaje da je Sarasvati rodila živu bebu!

Indijske Serije

Saraswatichandra 320. epizoda – Badima saznaje da je Sarasvati rodila živu bebu!

By  | 

Saraswatichandra 320. epizoda – Badima saznaje da je Sarasvati rodila živu bebu!
Kumud i Saras pokušavaju da pronađu Kabira po motelima. Uspevaju u tome. Sada moraju naći Menku.
Badima u bolnici sazna i shvati da je Sarasvati zapravo rodila zdravu bebu koju je Guman uzela i dala Daimi da je ubije. Mrtvorođenče jedne druge žene je poturila Sarasvati. Ona sve to ispriča Sarasu, te doda da je to dete njegov brat. Saras je u šoku, kaže da će ubiti Guman. Kumud ga zaustavlja i savetuje da budu strpljivi. Moraju da saznaju zašto je Guman to uradila i gde je njegov brat sada. Kazniće Guman kasnije, sad moraju dobiti odgovore. Saras se složi, moraju otkriti svima istinu. Ko zna kroz šta je sve prošla njegova majka kad je čula da je rodila mrtvu bebu. Sve se to desilo zbog Guman. Uradila je to zbog novca, htela je da se uda za njegovog oca. Pokušala je da ubije bebu… Neće je poštedeti. Kumud mu kaže da ne smeju donositi odluke pre nego što porazgovaraju sa Menkom. Teši ga.
Badima se moli Bogu da im pomogne da otkriju istinu.
Kumud i Saras se vrate kući. Saras je uznemiren. Plaši se da se njegovom bratu nešto ne desi, hoće li ga ikad upoznati… Badima je sigurna da se sve događa sa razlogom i da je on bezbedan.
Narednog jutra, Guman se pakuje. Nazove Denija i pita ga zašto je izbegava. Deni veli da je bio zauzet. Ona mu kaže da će otići na par dana, ima neka važna posla. Zvaće ga. Prekidaju poziv. Guman veli da je Kabir sigurno već pošao na aerodrom, trebalo bi da pođe i ona. Kraj epizode
Picture source: desitellybox. me

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!