Saraswatichandra - 333. i 334. ep. - Članovi porodice su srećni,misle da je Kumud trudna!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 333. i 334. ep. – Članovi porodice su srećni, misle da je Kumud trudna!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
333: Porodica saznaje da je Laxmibandan otvorio oči i odlazi u bolnicu da ga vidi. Tamo pristiže i Guman,koja namerava da manipuliše njim i laže ga pre nego što sazna istinu. No,on joj otkrije da zna celu istinu o njoj i ne veruje joj više. Guman mu kaže da će se osvetiti. Nju kasnije nazove sin Deni,koji joj govori da mu je majka,ne može da je gleda u zatvoru,predloži joj mesto da se nađu da joj da avionske karte da otputuje. Guman se sva ponada i dođe na dogovoreno mesto,gde joj Deni prebacuje,da mu je majka ne bi učinila silne grehove i naudila i njemu i Kusum,zna dobro da ne može da živi bez nje. Pojavljuje se Menka i Guman je šokirana videvši je. Dolaze i ostali i suoče se sa njom. Guman saznaje od Denija da ju je on slagao za karte kojih i nema,kako bi je doveo tu. Guman je razotkrivena,i nakon Menkine izjave,uhapšena je. Kod kuće,Laxmibandan se vratio iz bolnice. Saras je emotivan,plače,kada je shvatio svoju grešku,mogao je samo da ga obilazi u bolnici. Padne pred njega i izvini mu se. Laxmibandan,njegov otac ga zagrli. Kabir gleda sve ovo u želji da i on barem jednom zagrli svog oca…
334: Kabir ima veliku želju da i on zagrli oca. Laxmibandan saopšti Sarasu da mu je sve oprošteno i da ga uopšte ne krivi… Kada Kabir krene da ode,Laxmibandan ga zaustavi i pita zar neće zagrliti oca… Kabir ga isto moli za oproštaj, mire se. Laxmibandan na kraju scene izjavi da mu je porodica uz njega,sinovi,ništa mu više nije potrebno sada.
Noć je…Sledi romantična scena u kojoj Saras suši Kumudinu kosu. Zahvali joj se što je toliko toga učinila za njega. Njoj se povraća (ne od njega 😀 – prim.prev.) i otrči u kupatilo.
Kada Saras sledećeg jutra sve simptome podeli sa porodicom,pored toga i glavobolju,ovi se svi smeškaju i domunđavaju znajući da je verovatno trudna. Svi se raduju. Saras ode sa Kumud u bolnicu i ona uradi neke testove. Kada se vrate kući,svi članovi porodice su i dalje čudni u očima Kumud i Sarasa,a ovi su ukapirali da će testovi verovatno pokazati da je trudna. Kumud ode da se odmori. Saras želi da saopšti nešto porodici,prekine ga poziv iz firme,mora da ide. Ukućani su euforični misleći da je Kumud trudna.
Deni i Kusum su u svojoj sobi i smišljaju imena za buduće dete Sarasa i Kumud,kao i to,kako će ih dete zvati. Deni je privuče sebi i muzika krene u pozadini. Poljubi je u čelo i gledaju se. On krene i da je poljubi,ali ga ona gurne na krevet i pobegne. Deni se smeje gledajući je.
Laxmibandan i Vidjačatur igraju igru i provode se,usput malo raspravljajući ko će više prava imati na unuče.
Deni duva puno balona,dolazi Kusum koja ga pita šta to radi. Deni veli da je to da se proslave dobre vesti,a ona se ponudi da mu pomogne. Deni je zagrli,naiđe Kabir. Kusum ga zove da im se pridruži u duvanju balona. Kabir je nazove snajkom i svo troje prasnu u smeh. Kusum ga upozorava da je ne zove snajkom,i ona će njega zvati zetom onda,neka je zove i on Kusum.
Nailazi Kumud i pita ih šta je sve to. Kabir izvlači situaciju,to je da joj požele dobrodošlicu. Kumud im se zahvali na dobrodošlici i ubrzo ode. Kabir i Deni se slažu da bi trebali da kupe poklon Kumud i Sarasu,odlaze da to obave.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site