Saraswatichandra - 338. i 339. epizoda!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 338. i 339. epizoda!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
338: Ukućani su ponovo zapeli oko Kabirove ženidbe, a on im jasno kaže da je navikao da živi samostalno, ne veruje da bi mogao da se oženi, ne želi to. Dobije poziv i ode. Vidjačatur govori Deniju da on i Kusum moraju da mu pokažu dobre strane i sreću života u dvoje. Za večerom, Deni i Kusum sa ostalima su u pokušaju da Kabiru pokažu koliko dobrih strana ima kad je muškarac oženjen. Kumud kasnije zaključa vrata od sobe i ne želi da pusti Sarasa da spava unutra. On se iznervira, moraće da prespava na kauču. Vidjačatur videvši da je Saras prespavao napolju, veli da je Kumud prešla granicu. Laxmibandan ga podseti da su rekli da se neće mešati. Saras uleti u sobu i odmah se baci na krevet. Kumud mu kaže da je to njen krevet sada, on može da ide u Mumbaj i spava sam. Kabir je shvatio još jedan pokušaj ukućana da ga ubede da se oženi. Saras opet pokušava na razne načine da navede Kumud da promeni svoju odluku. Odlučan je i govori da je jednom jedan pametan čovek rekao, ako se žena ljuti na muškarca, zaljubljena je u njega, to znači da će njih dvoje zajedno da idu u Mumbaj.
339: Kumud se poveri Kusum, ne želi da ostavi Sarasa samog, ali kad god je otišla iz kuće, porodica se suočavala sa problemima, neće oprostiti sebi ako se to ponovo dogodi. Želi da odvrati Sarasa od svoje odluke, pa da svi srećno nastave da žive tu. Vidjačatur i Deni pokušaju da “pokažu” Kabiru kako je divno kad čovek ima ženu. Saras i Kumud imaju slatku svađu oko slike sa venčanja, hoće li je on poneti u grad ili će ostati. Kumud odbija da mu dopusti da odnese sliku. Kabir je došao u sobu u potrazi za malo mira od priče o ženidbi.. Vidi da se Saras i Kumud raspravljaju. Saras pre odlaska odatle kaže da mu ne treba ženidba, izgubi se sloboda, a žene preuzmu kontrolu. Kabir se smeje. Kabir izazove Denija i Vidjačatura da počnu da se vraćaju u stare momačke dane. Ovo dvoje sada pređu u novo raspoloženje, “nostalgično” se prisećaju momačkih dana, studentskih, to su najbolji dana života. Njihove žene čuju ovo i naljute se. Nastaje rasprava, dolazi i Saras, ali sve je komedija. Saras otkriva Kumud da je kupio kartu i za nju, ne može da živi bez nje. Kumud se pita kako da svima objasni zašto ne želi da napusti to mesto…

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site