Saraswatichandra- 377. i 378. ep. - Prašant pokaže svoje pravo lice pred Sarasom!

Indijske Serije

Saraswatichandra- 377. i 378. ep. – Prašant pokaže svoje pravo lice pred Sarasom!

By  | 

377: Saras ode u sobu da se osvježi. Prašant se smije. Prikazan je flešbek kako je Prašant prskao sprej da se Saras onesvijesti kada to udahne. Saras se onesvijesti. Kumud ga nalazi i šokirana je. Šivangi koja je doktor ga pregleda. Mora na kliniku na pregled. Anuška pakuje stvari i uzima fajl. Misli o Kabiru i kako ne vjeruje u ljubav. Hoće da priča sa njim. Prašant ponudi prevoz da preveze Sarasa do bolnice. Anuška kuca na vrata, ali Kabir ne otvara. Šivangi pregleda Sarasa. Prašanr tiješi Kumud, gleda je. Kumud se krivi za Sarasovo stanje. Prašant se ponudi da on ode po lijekove. Nandini prokomentarišs kako je on divan komšija. Saras se budi. Kumjd se smije. Zagrli ga. Prašant ih vidi. Ode ljutito. Anuška dolazi kod Kabira, vrata su otvorrna, ali njega nema. Pita sd gdje je. Kusum pita Denija da dođe ranije kući. Anuška dolazi i pita za Kabira. Niko ne zna gdje je, a i telefon mu je isključen. Saras dolazi kući i zahvali se Prašantu. Najava: Prašant govori Sarasu o Kumud opisujući njene oči, kosu, usne..Saras mu kaže da prestane, polomiće ga. Zgrabi ga za okovratnik.
378: Kumud donosi čaj Prašantu. On hvali nju i Sarasa kao par. Saras dolazi, Kumud ode u kuhinju. Prašant je isprati pogledom, Saras to vidi i pita šta se desilo. Prašant govori da gleda njenu ljepotu. Saras je šokiran. Zna, pomogao im je, ali ne može tako da priča. Prašant govori da je samo hvalio, njene oči, kosu i osmijeh. Saras kaže da je dosta. Neka prestane odmah, polomiće ga. Kumjd dolazi i pita šta se desilo. Prašant glumata. Saras ga izbaci. Anuška čeka Kabira. Ali niko ne zna gdje je. Ispriča im kako ga je odbila, brine se da je zbog nje. Badimaa potvrdi. Saras govori Kumud da je Prašant loš čovjek, ispriča joj. Ona govori da je možda nesporazum, uvijek im je pomagao. Saras se naljuti što mu ne vjerjje. Deni, Anuška i Kusum traže Kabira. Provjere u bibliteci, ali nije tamo. Saras razmislja o svemu što se dešavalo i povezuje stvari. Deni govori Anuški da je Kabir dobar čovjek, usrećiće je sigurno. Ona govodi da ne vjeruje u ljubav. On je pita da da Kabiru šansu. Ona ostaje pri svom. Drugarica dolazi da traži Puđu. Kumud govodi da tu ne živi niko već 2 godine. Ode. Saras pita za Puđu, ona mu pokaže sliku, on je šokiran. Porodica priča o Kabiru, žele da ubjede Anušku da se predomisli. Saras potvrdi da je Puđa živjela u njihovom stanu. Ona veli da možda Prašant zna. Saras misli kako je nešto sumnjivo, Puđa izgleda kao Kumjd. Najava: Saras pita čuvara da li je vidio Kumud. Zove nekoga i govori da je vidio nešto u zidu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site