Saraswatichandra - 380. ep. - Prašant kidnapuje Sarasa!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 380. ep. – Prašant kidnapuje Sarasa!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Epizoda počinje sa Sarasom koji se priseća njegove i Prašantove svađe. Primeti da su mu ruke i noge vezane, zarobljen je, pokušava da se oslobodi. Vidimo da je zarobljen na nekom mestu potpuno sam. Prašant likuje i kaže da će mu Kumud doći dok izbroji do deset. Počne polako da broji i Kumud se pojavi pred njega. Ona se izvinjava što ga uznemirava, ali zabrinuta je jer Saras još nije došao kući, nedostupan je na telefon. On je pozove da uđe unutra, da popije malo vode. Kumud odbija, jako je zabrinuta, je li Saras dobro? Prašant pita kad je pričala zadnji put sa Sarasom, je li poslao poruku ili nazvao? Kumud potvrdi, poslao je poruku, pokazuje mu (poruku od Sarasa). Prašant glumata i pročita poruku. Govori da Saras nije trebao da reaguje tako za sitnicu, trebao je prvo da pomisli na nju. Kumud negira, Saras sigurno nije tako postupio, ima osećaj da mu se nešto dogodilo, uplašena je. Prašant kaže da poruka pokazuje da… Ona opet kaže da ne, ona poznaje Sarasa jako dobro, on ne može toliko da se udalji od nje. Prašant u sebi misli da će to poverenje uskoro biti gotovo, Kumud će uskoro mrzeti Sarasa. Kumud pita gde da ga traže. Prašant predloži da sačekaju noć, obavestiće policiju ujutru. Kumud mu se zahvali. On je uhvati za ruku i kaže da će sve biti u redu… Kumud se još jednom izvini na uznemiravanju i ode. Prašant misli: “Sad ćeš uvek biti sa mnom, Kumud…” Anuška je zamišljena, Badimaa dođe da razgovara sa njom. Anuška veli da zna da je Kabir nazvao, ali svi su zabrinuti, sve je zbog nje, žao joj je, nikada nije ni trebala da dolazi tu. Badima kaže da, da nije njenog dolaska, Kabir ne bi shvatio da možeda voli nekoga, sve je u Božijim rukama, neka ne krivi sebe, došla je da je posavetuje kao starija, ali ona (Anuška) mora da odlučuje za sebe, žao joj je ako se osetila loše.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Anuška joj se zahvali što je mislila na nju kao majka, otkrije joj da će ostati tu dok se Kabir ne vrati, jer želi da razgovara sa njim. Kumud je uplakana i očajna jer Sarasa nema, kao i Saras koji pokušava da se oslobodi, ali ne uspeva i čak i krvari, zatočen je… Kusum odnosi neki slatkiš Anuški i teši je. Savetuje je da ne smatra brak teretom jer nije uvek tako. Priča joj da prvo ide prijateljstvo pa ljubav, kao u njenom (Kusuminom) slučaju sa Denijem. Anuška ponavlja svoje – ne veruje u ljubav. Ujutru, Prašant dolazi kod Kumud kući, ona se ponada da je Saras pa razočara. On opet glumi i veli da misli da bi trebali pozvati policiju. Kumud se slaže jer ne veruje da je proveo noć vani samo zbog ljutnje. Ukućani su zabrinuti što Kabira i dalje nema, osećaju da nešto nije u redu. Primorani su da slažu porukom da Vidjačatur nije dobro, zbog čega Kabir potrči i pojavi se pred njih zabrinut za njega. Svi ukućani grde Kabira što ih je silno zabrinuo, a on obeća da neće ponoviti tako nešto. Kumud i Prašant odlaze u policijsku stanicu, gde inspektor obavesti oboje da ne mogu ništa da preduzmu dok ne prođe 24 časa, tek tada nestanak može biti prijavljen. Prašant pita Kumud je li Saras možda imao neku aferu, pa je zato sad ostavio? Kumud negira, sigurna je da Saras voli samo nju i da ne može ni pomisliti na to. Inspektor govori Kumud da ih obavesti ako dobije neki poziv od Sarasa ili o otmici. Kumud plače…
U sledećoj: Prašant kaže Sarasu da će on (Saras) uskoro umreti. Ponovo pošalje poruku Kumud sa Sarasovog telefona.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site