Saraswatichandra - 383. ep. - Saras se osobodi!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 383. ep. – Saras se osobodi!

By  | 

Saras traži način da se izbavi. Udara u vrata, ali već je povrijeđen i u bolu. Misli o Prašantovim riječima da je Kumud sada samo njegova. Udara u vrata i padne pored njih. Jutro je. Kumud se nalazi sa Sanđanom, da li je vidjela Sarasa tog dana? Prašant pogleda u nju i Sanđana slaže. Kumud govori da je čuvar rekao da se našla sa Sarasom. Sanđana negira i zatvori vrata. Prašant se prisjeća kako se vidio sa Sanđanom i zaprijetio joj smrću. Vidjačatur odbija da jede dok ne saznaju nešto o Sarasu. Saras se budi i čuje Prašanta i Maheša. Prašant govori da će te večeri Kumud postati njegova, zauvijek. Saras misli kako mora da se oslobodi nekako. Prašant otvori vrata i ugleda Saras u nesvijesti. Maheš pita da li mu je dao da jede. Koja je poenta držati ga tu? Samo im predstavlja opasnost. Prašant veli da ima specijalan razlog, reći će mu poslije. Odu. Saras se odveže i ustane. Badimaa priča sa Kumud i govori joj da bude jaka. Kumud govori da zna da je Saras nije mogao ostaviti tako. Badimaa se slaže. Prašant informiśe Kumud da se desila nesreća. Odu tamo, Kumud ispituje da li su vidjeli Sarasa. Prašant glumata. Vidi kamen sa crvenim tragovima. Zove Kumjd da vidi. Ona paniči. Onesvijesti se umalo. Prašant joj pomaže i misli u sebi kako je njegova. Inspektor dolazi i pita zašto su tu. Kumud kaže, on nrgira da je bila nesreća. Prašant govori da je tako čuo u marketu. Krenj kući. Saras izlazi kroz vrata.
Najava: Kumud priča sa Sarasovom slikom i plače. Prašant je vidi i govori da ne plače za njim, neće joj dati vremena da ga ožali.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site