Saraswatichandra - 385. ep. - Saras, Kumud i ostali plaše Prašant i Maheša u namjeri da ih razotkriju!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 385. ep. – Saras, Kumud i ostali plaše Prašant i Maheša u namjeri da ih razotkriju!

By  | 

Saras i Anuška izlaze. Dani govori da bi ubio Prašanta da ga nije zaustavio. Saras govori da bi i on, ali Kumud je u pravu, treba im dokaz da bi ga kaznili. Pričao je sa Puđinom majkom, ona misli da je živa. Nije siguran kako će prihvatiti istinu. Kumud veli da moraju da se izbore za pravdu. Anuška doda da Prašant mora u zatvor. Saras govori ne samo on, već i Maheš. Kabir govori da su uklonili skelet, njihov najveći dokaz. Saras veli da će Puđa natjerati Prašant da prizna zločin.
Kumud nazove porodico i informiše da se Saras vratio. Svi su srećni, Saras govori da će se vratiti, ali imaju obaviti jedan zadatak. Prekine. Kumud dolazi kod njega, uhvati ga za ruku. On joj briše suze. Ona mu dotakne vrat koji ga zaboli. Muzika svira. Nanosi mu melem. Izvinjava mu se. On veli da nije mogla znati. Grle se. Deni dolazi i kuca. Donosi kamen i pita da li će to raditi. Saras potvrdi. Prašant se probudi jer neko zvoni na vrata. Pita se ko bi mogao biti tako kasno, nasmije se misleći da je Kumud. Otvori, ali to je Maheš koji tvrdi da je vidio Puđu. Prašant je šokiran, ona je mrtva. Maheš veli da je vidio. Prikazan je flešbek, neko baci kamen na prozor, Maheš ugleda djevojku dolje. Šokiran je i pita se kako je moguće da je to Puđa. Prašant mu govori da mu se učinilo, gdje je snaha. Maheš veli da je kod svojih. To je bila Puđa. Prašant mu govori da je mrtva, zna to. Neka ide spavati, vidjeće se sutra. Kabir to vidi i ode u Prašantov stan. Prašant se vrati. Ugleda poruku na prozoru “Vraćam se da otkrijem tvoje tajne.” Pita se ko se usuđuje da ga plaši u njegovoj kući. Kumud ujutru dolazi do njega da povuku prijavu za nestanak. On govori da on ima posla, neka ide sa Denijem ili Kabirom. Ona veli da oni ne znaju Mumbaj. On ode na mjesto gdje je držao Sarasa i vidi ga tu. Pita se ko ih onda plaši ako je on tu. Kabir ošteti njegov auto. Prašant ide ka autu.
Najava: Anuška govori da je Deni zaboravio telefon u Prašantovom stanu. Prašant stopalom dotakne telefon.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site