Saraswatichandra - 390. ep. - Prašant želi da ubije Sarasa!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 390. ep. – Prašant želi da ubije Sarasa!

By  | 

Anuška zove Kabira, on pita da li je kući, da li je neko dolazio? Ona negira, dobro je, zvala je da pita da li su našli Kumud. On negira, javiće joj. Ona želi da se pridruži, on joj govori da ostane kući i odmara. Ona ga zamoli, on se izlane šta ako dođe i nešto joj se desi..a onda se zaustavi i kaže da će je informisati o svemu. Badimaa zove Sarasa, ali telefon je isključen. Zabrinuti su. Deni i Kabir im se ne javljaju. Anuška se javi i primorama je da im kaže istinu da je Prašant kidnapovao Kumud. Prašant zove Maheša i pita je lo Saras sa njim. Saras se javi i kaže mu da ne povrijedi Kumud. Prašant veli da neće, voli je. Neka pita Kumid. Kumud mu govori da je dolazi, ubiće ga. Deni i Kabir zovu Sarasa, ali mu je telefon isključen. Shvataju da je sam otišao kod Prašanta. Kažu inspektoru. Maheš gurne Sarasa na pod. On oslobodi Kumudina usta, ona mu kaže da ide, ubiće ga. On negira, spasiće je. Prašant ga gurne i uperi pištolj u njega. Nakon što ga ubije, on će da voli Kumud više od njega. Kumud ga moli da ne radi to. On govori da mora, da bi ona voljela njega. Saras ga pita, šta misli, da će ako ga ubije Kumud voljeti njega? Prašant govori da može ubiti bilo koga ko stane na njegov put. Ubio je Puđu jrr je plesala sa drugim. Nije želio da je ubije, volio je. Svađali su se, ošamario je i ona je udarila glavom o sto. Tako je umrla i mora je sskriti u zid. Prikazan je flešbek. Potom on prijeti kako će ubiti Kumud, Sarasa pa sebe ako ga ne voli i ne bude njegova. Kumud plače, Saras je šokiran.
Najava: Prašant dotakne Kumudinu ranu dok je u nesvijesti i govori da je Saras mrtav, sada Kumud, sada moraju otići daleko gdje će biti samo ona i on. Smije se.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site