Saraswatichandra - 392. ep. - Maheš i Prašant su uhapšeni, Saras pronađen!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 392. ep. – Maheš i Prašant su uhapšeni, Saras pronađen!

By  | 

Prašant dolazi kod Kumud i govori da je Saras otišao na onaj svijet, sada njih dvoje idu daleko sami. Odnese je u auto. Odu. Kumud se budi i pita za Sarasa, on joj kaže da je mrtav. Kabir i Deni ih presretnu, Kumud im govori gdje je aras. Kumud i Deni odu da ga traže dok Kabir drži ovu dvojicu i ispituje gdje je Saras. Prašant veli da ga je ubio. USpiju ga pretući. Deni se vrati i spasi ga. Kabir zove policiju. Prašant i Maheš pretuku Denija i Kabira dok Kumud traži Sarasa. Ipak se situaije preokrene i sada Deni i Kabir tuku Prašanta i Maheša i traže da kažu gdje je Saras. Kumud se prisjeća gdje su sakrili Puđu i vidi svježu farbu na zidu. Shvata da je Saras tu. Deni i Kabir i dalje tuku Prašanta i Maheša. Maheš prizna gdje je Saras, policija ih hapsi. Kumud slomi zid i ugleda Sarasa unutra.
Najava: Kumud izvodi Sarasa. Deni i Kabir dolaze. Kabir govori da ga moraju odvesti u bolnicu, Deni veli da nemaju vremena, nije blizu bolnoica. Kabir pozove doktora, Kumud moli Sarasa da otvori oči.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site