Saraswatichandra - 406. ep. - Sarasov život je u opasnosti!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 406. ep. – Sarasov život je u opasnosti!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Kumud se moli da se Saras oporavi, obraća se Boginji: kako Saras može izgubiti ovu bitku? Saras u međuvremenu postaje prilično kritično. Kumud se i dalje obraća Boginji: “Moraš da pomogneš da se Saras oporavi! Moraćeš da promeniš našu sudbinu, ukoliko je to potrebno! Badimaa dođe, stavi joj ruku na glavu. Teško joj je da gleda Kumud tako slomljenu. Za to vreme, doktori pokušavaju spasiti Sarasa. Nešto kasnije, Deni pita Badimaa gde je Kumud? Badimaa veli da se ona moli Bogu. Kumud se vrati do ukućana. Nešto kasnije, iz operacione sale izlazi i doktor koji ponovi da je Saras kritično, sledećih 12 sati će pokazati da li će se izvući ili ne. Ne mogu ga videti, pošto je na intenzivnoj nezi. Anuška uplakana stiže u bolnicu. Badimaa kaže ukućanima da oni mogu kući, a ona (Badimaa) će ostati sa Sarasom i Kumud. Kumud gleda Sarasa kroz staklo na intenzivnoj nezi. Priseća se njegovih divnih reči, njihovih zajedničkih momenata… U silnom očaju, ona čak i zamisli Sarasa koji joj govori da nije lepa tako tužna. Kumud je ljuta što joj radi ovo, što mu nije dobro. On joj u njenoj mašti kaže da nije do njega. Ona mu u svojoj mašti govori da ne može, ne postoji bez njega. Kada izađe iz svoje mašte, shvati da Saras sve vreme i dalje leži na krevetu bez svesti. Prikazana su sećanja; njihovo ljubavno putovanje i najlepši momenti. Saras se na momenat pomakne. Kumud primeti ovo i doziva doktora.
U sledećoj: Vidjačatur pita Badimaa i Kumud je li Saras bolje? Naiđe doktor, i ovaj isto pitanje postavi njemu. Svi prisutni iščekuju odgovor na ovo pitanje. Prikazana je Anuška, koja ja napeta i tužna istovremeno.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site