Saraswatichandra - 408. ep. - Kabir i Deni pomažu Anuški!

Indijske Serije

Saraswatichandra – 408. ep. – Kabir i Deni pomažu Anuški!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Doktor govori porodici da je Saras izgubio pamćenje, i da je to posledica jakog udarca u glavu. Otkrije im i da je Saras izgovorio Kumudino ime u besvesti, tako da je ona jedina koja mu može povratiti pamćenje, podsetiti ga, pomoći da mu bude bolje.
Ovi dovode Sarasa kući u kolicima. Saras ima brdo pitanja u vezi njegove kuće, ne seća se ničega. Vidjačatur mu govori da će se vratiti svojoj kući čim bude bolje. Deni i Kabir odvode Sarasa u gostinjsku sobu.
Svi su utučeni zbog novonastale situacije, ali Kumud je jedina koja može da pomogne Sarasu, pošto ju je on prepoznao po osećaju. Anuška se oseća loše i krivi sebe, ali je Kumud uverava da nije ona kriva, kako može da je krivi, zar je njena (Anuškina) patnja manja? Pa, umalo da izgubi brata. Teši je da više nije sama i da Rohit više neće moći da joj naudi, a ni njenom bratu.
Anuška u svojoj sobi nailazi na Kabira i Deni. Otkrije im da Rohit još uvek nije nazvao. Oni krenu iz sobe, ali baš u tom momentu nazove Rohit. Ona se javi i uključi spikerfon. Pretvara se da je sve kao i pre. Pošto je sutra “rakhi” (praznik braće i sestara), ona zahteva da vidi brata. Rohit se nerado složi, javiće joj vreme i mesto, i neka se ne pravi mnogo pametna. Nakon poziva, Anuška podeli svoju brigu sa Kabirom i Denijem. Oni joj obećaju da će ga baš sutra ponovo videti i odlaze. Anuška plače.
Noć je. Kumud dođe kod Sarasa u sobu sa čašom mleka. Kada legne kraj njega, Saras napravi čitavu zabunu. Ostali se brzo okupe. Saras veli da je on možda oženjen, ili u vezi, moli tu nepoznatu devojku (Kumud; ne prepoznaje je) da se drži podalje od njega. Ispostavlja se da Saras možda i nije izgubio pamćenje… 🙂
U sledećoj: Saras se ponovo ponaša normalno i otkrije svima da se pretvara da je izgubio pamćenje, kako bi naterao Kumud da shvati da ih čak ni sudbina ne može razdvojiti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site