Saraswatichandra - od 340. do 343. epizode!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 340. do 343. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
340: Gunijal kaže Kumud da mora da ide sa Sarasom u Mumbaj i to je njihova konačna odluka. Saras kaže Kumud da ga je podržala kad god mu je trebala njena podrška. Ovaj dogovor je važan njihovim porodicama i on mora da ga ispuni, ali ne može sam. Treba mu njena podrška, hoće li poći sa njim u Mumbaj? Ona u suzama i kroz osmeh potvrdi. On je sav srećan zagrli. Porodica odluči da ne pritiska Kabira u vezi ženidbe. On im se zahvali. Kumud ipak odluči da ne ide sa Sarasom, jer kad god ode, nastanu neki problemi. Porodica je obaveštena da su se deca posle ručka u školi otrovala. Svi su u šoku, niko ne zna kako se to desilo.
341: Kusum pozove njena drugarica Anuška i kaže joj da dolazi u Ratnagiri zbog nekog posla i doći će da živi tu kod njih. Kumud je napeta zbog situacije oko škole. Saras je teši da će sve biti u redu. Laxminandan se sprema da ode u Dubai zbog posla. Stiže izveštaj o hrani u školi. Kvalitet hrane je bio loš i zbog toga su se deca otrovala. Oficir govori Kumud da moraju da pošalju ovaj izveštaj, i nakon istrage, škola će im biti zatvorena. Kumud ispriča to porodici. Direktor zove Kumud i obaveštava je da mora danas da ode u Delhi da se vidi sa policajcem za obrazovanje. Saras želi da ide sa njom, ali ona ga uveri da će sama i da on mora da ide u Mumbaj. Ona se pozdravi sa svima.
342: Saras i Kumud se opraštaju i ona kreće. Saras kaže Kabiru da je važnije da on bude tu dok se direktor i Kumud ne vrate i zato je poslao mejl da će doći za nedelju dana. Učitelji su sigurni da je kuvar odgovoran za trovanje hrane. Laxminandan se pozdravi sa svima i ode. Sarasu je žao što laže Kumud u vezi svoje odluke da ostane, ali je odlučan da reši sve.
343: Gospodin Šukla, sa kojim je trebalo da se sastanu Kumud i direktor odlazi iz grada zbog nekog posla i moći će da se sastane sa njima tek za dva dana. Kumud je tužna što mora da ostane tu još tri dana. Sarasu nedostaje Kumud. Ona ga pozove i sve mu ispriča. Zamalo da ga Kumud uhvati u laži, ali on se izvuče. Pošto ni Deni ni Jaš nemaju vremena da odu po Anušku, Kusum zamoli Kabira da on ode. Kabir misli da je ovo sve njihov plan da bi ga oženili pa zato odbije, ali ga Badimaa ubedi da ipak ode. Na autobuskoj stanici, Kabir prepozna Anušku po opisu koji mu je Kusum dala. Na putu ka kući, ona flertuje sa njim i ne prestaje da priča, što njega iznervira.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site