Saraswatichandra - od 344. do 349. epizode!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 344. do 349. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
344: Kabir predstavlja devojku porodici. Svi je blagoslove misleći da je Anuška. Devojka kaže da je tu zato što ju je majka poslala. Pogleda Kabira i nasmeši se. Ostaće tu i nakon udaje. Nije znala da će dobiti tako zgodnog mladoženju. Ona se predstavi kao Manu. Taman kad se svi zapitaju gde je Anuška, ona se pojavi na vratima. Ona je moderna devojka. Kusum joj kaže da se promenila, a potom je upozna sa svima. Deni odveze Manu. Saras proverava neke fajlove i oni pokažu da je hrana visokog kvaliteta. Shvata da je to uradio neko unutar škole i odlučan je da sazna ko stoji iza toga. U sobi, Anuška ugleda bubašvabu, uplaši se i oklizne se, međutim Kabir je uhvati. On je potom pusti i ona padne, nakon čega se oni posvađaju. Saras dođe u kuću Šankara (kuvara škole) i tamo pronađe puno vreća itarica. Shvata da je zamenio kvalitetnu školsku hranu sa lošom.
345: Saras saopštava školskom osoblju da Šankar stoji iza svega. Nakon što ga Kumud ubedi, Šukla pristane da im da još jednu šansu, ali će poslati svoj tim da proveri kvalitet hrane. Ona mu zahvali. Saras dolazi sa policijom u Šankarovu kuću. Šankar tvrdi da je nevin. Njegova žena kaže da je ona kupila žitarice od svojih roditelja. Oni im pokažu račun. Saras se izvini Šankaru. Saras dobije ideju šta da uradi da bi pronašao krivca.
346: Kumud ispriča sve Sarasu. Uz pomoć Kabira i Denija, Saras postavlja zamku da se uhvati krivac, a to je stražar.
347: Stražar je uhvaćen na delu. On prizna da je to uradio zajedno sa Šarmom. Šarma negira sve. Kad mu pokažu dokaze, Šarma na kraju prizna da je on uradio to. Inspektor dođe i uhapsi Šarmu. Svi u školi su šokirani što je to Šarma uradio.
348: Anuška i Kabir nastavljaju sa svojim raspravama. Anuška dolazi do ideje kako da ubede roditelje da vrate decu u školu, ali ni ta ideja im ne uspe. Saras saznaje da Kumud dolazi sa policajcima u Ratnanagari i kaže ostalima da ih zaustave.
349: Kabir i Dani na sve načine pokušavaju da što više oduže dolazak policajaca u školu. Kad konačno dođu u školu, svi su iznenađeni videvši studente. Kumud je srećna. Kumud i Saras su emotivni i on joj kaže da je morao da se pobrine za sve jer je ona bila u Delhiju. Roditelji kažu da su nakon predstave „ulična uloga“ (Anuškina ideja) shvatili, a i deca su plakala da ih vrate u školu. Oni zahvale Sarasu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site