Saraswatichandra- od 350. do 356. epizode!

Indijske Serije

Saraswatichandra- od 350. do 356. epizode!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
350: Kabir i Anuška nastavljaju sa svojim raspravama. Kumud je tužna zbog Sarasevog odlaska u Mumbaj. Saras joj govori da ih Bog razdvaja da bi se još više zbližili. Sutradan, Saras kreće za Mumbaj. Kumud mu kaže da ne može da živi bez njega, poći će sa njim. Oni se pozdrave sa svima i krenu.
351: Saras i Kumud stižu u Mumbaj. Kumud se ne sviđa što je stan mali. Oni počnu da traže novi stan, ali nijedan stan se ne sviđa Kumud. Saras je svestan da je Kumud oduvek živela u velikoj kući i da sad ne može da se navikne na mali stan. Porodici nedostaju Saras i Kumud.
352: Saras i Kumud nađu kuću koja im se svidi. Kumud i Saras su romantični. Oni jave Vidjačaturu novosti o novoj kući. Međutim, kad probaju da uđu u kuću, stražari ih zaustave i traže dozvolu (dokaz da su venčani) koju oni nemaju i dok ne pokažu dokaz ne mogu da im daju kuću. Saras traži od Denija da mu pošalje slike sa venčanja, ali Deni shvati da ne može jer im ne radi internet.
353: Saras i Kumud se požale Prašantu (vlasniku kuće) na problem, ali on kaže da ne može da im pomogne. On im ponudi da ostanu kod njega i oni pristanu. Agent predloži Sarasu da naprave lažne slike (sa venčanja). Saras i Kumud pristanu i slikaju se. Stražar shvati da su slike lažne. Sekretar im kaže da mrzi laži, sad će dobiti dozvolu tek kad donesu bračnu potvrdu.
354: Kabir smišlja plan da bi oterao Anušku iz kuće. Saras uspe da nabavi bračnu potvrdu od svog putničkog agenta. Saras i Kumud obilaze Mumbaj i uživaju zajedno.
355: Prašant daje ključeve od kuće Kumud i Sarasu. Prašant razmišlja o nečemu gledajući Kumud. Kabir pokuša da zaplaši Anušku pretvarajući se da je duh, ali ona shvati da je to on. Kumud i Saras zateknu prljavu kuću, nije im jasno kako kad je juče bila čista. Oni odluče da spavaju na balkonu. Anuška odluči da se osveti Kabiru.
356: Saras i Kumud očiste kuću. Prašant ih zamoli da pri kačenju slika zaobiđu jedan zid. Oni su zbunjeni, ali ga poslušaju. Kumud i Saras se raspravljaju oko toga šta će da kupe. Anuška se osveti Kabiru.
We don’t own this image.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site