Saraswatichandra - od 357. do 359. epizode!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 357. do 359. epizode!

By  | 

Preod: Sebastijan. Hvala 😀
357:  Prašant posećuje Kumud dok Saras nije tu, a kad on dođe, Prašant ode. Kumud ne može da pronađe svoju maramu. Prikazuju Prašanta koji se smeši dok drži i dodiruje tu maramu. Porodica hvali Anušku kako razume njihove potrebe, porodica koja je dobije za snaju će biti srećna. Anuška kaže da nije spremna da se uda. Kabir razmišlja kako je to njihov plan da ga “upecaju”.
358:  Protiv Kumudine želje, Saras unajmi služavku. Kumud izađe da joj da telefon i vrata se zaključaju zbog vetra. Prašant naiđe i Kumud mu ispriča šta se desilo. On kaže da će pozvati da naprave ključ, a do tad insistira da bude kod njega. Ona pristane. Kod njega kući, ona mu priča o svojoj porodici. Kad čuje da će čovek za ključ doći uskoro, ona odluči da sačeka ispred.
359:  Kumud saznaje od čoveka koji pravi ključ da ga je Prašant pozvao tek pre 15 minuta, ali ona ne obraća pažnju na to. Kumud odluči da ne kaže ništa Sarasu. Kabir razmišlja kako je Anuška došla tu da se uda za njega, mora da uradi nešto. On joj ispriča za svoje loše navike i uveren je da će sad pobeći natrag za Mumbaj. Kumud nedostaje porodica i porodici nedostaju Saras i Kumud.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site