Saraswatichandra - od 410. do 415. ep. - Rohit je radio za Guman!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 410. do 415. ep. – Rohit je radio za Guman!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
410:
Kabir, Deni, Anuška i Avinaš (njen brat) su se vratili u Desai kuću. Rohit poseti misterioznu ženu, ispostavlja se da je to zapravo Guman. Tom prilikom joj saopšti da više neće raditi za nju (obavljati prljave poslove). Guman želi da se osveti porodici Desai za sve. Porodica je rešila da Anušku uda za Kabira. Međutim, Kabir odbije da oženi Anušku.
411: Saras govori Deniju da će on ubediti Kabira da pristane da se oženi Anuškom. Tokom doručka, on slučajno spomene Dugbino ime (Dugba je Vidjačaturova mlađa sestra) pred Kumud. Međutim, nekako uspe da se izvuče iz te situacije. Kasnije, Kumud nastavlja sa svojim pokušajima da povrati Sarasovo pamćenje, nastavlja da mu priča njihovu ljubavnu priču i uči ga da pušta zmajeve.
412: Guman odbija da jede u zatvoru i pretvara se da je skrenula. Kabir reši da donese Anuški lekove, a Deni mu predloži da joj pravi društvo do prodavnice. Kumud pokaže Sarasu njihove slike sa venčanja, ali se malo rastuži kada se on uprkos tome ničega ne seti.
413: Saras se pobrine da Kumud shvati da su njih dvoje jedno za drugo. Ona utom shvati da se on samo pretvara da je izgubio pamćenje. U međuvremenu, Kabir vrati prsten sa veridbe Anuški. Deni ga savetuje da još jednom razmisli o tome.
414: Kumud se pretvara da se opekla toplom vodom. Saras potpuno zaboravi na pretvaranje i skoči do nje da joj pomogne. Kumud se suoči sa njim znajući istinu. Za to vreme, policija je premestila Guman u sanatorijum.
415: Desajevi su se dali u gledanje slike na kojima su Saras i Deni bili mali. Dugba i Kabir se prisećaju Saraswati. Guman pokuša da pobegne iz sanatorijuma, i tom prilikom čuje neku ženu, isto tu smeštenu, kako peva neku uspavanku. Glas joj je poznat.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site