Saraswatichandra - od 416. do 421. ep. - Kabirova i Sarasova majka je živa!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 416. do 421. ep. – Kabirova i Sarasova majka je živa!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
416:
Saras informiše članove porodice Desai da je organizovao svečano otvaranje škole na dan kada je njegova pokojna majka, Saraswati, rođena. Vidjačatur govori Kumud, Sarasu i Anuški da par dana ne izlaze iz kuće. Kumud dobije pismo od nepoznate osobe, a Saras se onesvesti.
417: Doktor naloži Sarasu da se više odmara. U međuvremenu, Kumud stigne još jedno pismo. Ona poseti sanatorijum u koji je smeštena Guman. Prilično je iznenađena kada tamo naiđe na neku ženu i reši da je posećuje svakog dana. Guman tu misterioznu ženu okreće protiv Kumud. I dalje ne saznajemo ko je ta misteriozna žena.
418: Misteriozna žena iz sanatorijuma je zapravo Saraswati, Sarasova i Kabirova majka, koja je zapravo živa. Kumud nastavlja da joj nosi hranu u sanatorijum, dok Saras boravi u svojoj sobi (doktor mu je verovatno naložio zbog nesvestice – prim. prev.). Guman slaže Saraswati da je Kumud otrovala hranu koju joj donosi, i obeća joj da će je odvesti kod njenog (Saraswatinog) sina. Saraswati počne da gradi poverenje u Guman.
419: Kumud, Kusum i Gunijal poste povodom “Vat Savitri Vrat”-a. Saras, Deni i Vidjačatur reše da i oni poste, ali kriju to od ostalih ukućana. Kada Kusum ponudi hranu Deniju, on joj otkrije da posti. I Kumud dobije isti odgovor kada ponudi hranu Sarasu.
420: Saras dobije pismo u kom piše da je njegova majka živa i da i Kumud to već zna. On se uputi u sanatorijum i tamo pronalazi svoju majku Saraswati, ne može da veruje, počne da joj plače i položi glavu na njeno krilo… Saraswati prepozna svog sina i obraduje se i ona. Aarti izjavi da je Saraswati izgubila pamćenje. Saras onda odluči da je povede sa sobom.
421: Guman potkupi Aarti novcem, traži da ova nastavi da radi kako ona (Guman) kaže. Saras dovodi Saraswati u Desai kuću, ali ona nikoga ne prepozna od članova porodice. Uznemirena je kada ugleda i Kumud i traži od Sarasa da je drži podalje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site