Saraswatichandra - od 422. do 427. ep. - Saraswati želi brak između Sarasa i Aarti!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 422. do 427. ep. – Saraswati želi brak između Sarasa i Aarti!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
422:
Kumud ne može da podnese činjenicu da je Saraswati smatra neprijateljem, pukne i zaplače. Kabir je utučen jer ga Saraswati ne prepoznaje. Dugba pokušava da priseti Saraswati prošlosti, i ubeđuje je da Kumud zapravo dobrica. Kasnije, Saraswati spava, a Kumud je pokrije ćebetom.
423: Aarti stigne u Desai kuću i govori Saraswati da će par dana ostati sa njom. Saraswati pita Sarasa da oženi Aaarti. Pobesni kada on spomene Kumud. Guman traži od Aarti da je oslobodi iz sanatorijuma.
424: Aarti spali Saraswatinu lutku i za to okrivi Kumud. Kumud zato kupi sličnu lutku za Saraswati. Ali, Aarti ne prestaje da huška Saraswati protiv Kumud. Kasnije, Saraswati misli da je Kumud napada i slučajno poseče Sarasa po ruci. Aarti brže-bolje informiše Guman o novonastalom incidentu.
425: Aarti slaže Saraswati da joj je spremila “kir”. Saraswati razgovara sa Sarasom i želi da se on oženi Aarti, ali on ponovo odbije. Kumud na opšte iznenađenje uverava Saraswati da će Saras oženiti Aarti. U međuvremeno, njeno (Saraswatino) zdravstveno stanje se pogoršava. Kumud donosi odluku da ode iz Desai kuće.
426: Saraswati je donela odluku da se Saras i Aarti vere. Saras i Kumud su jako uznemireni zbog ovoga. Aarti prenese Guman Saraswatinu odluku. Dok za to vreme, Deni i Kabir pokušavaju saznati više o misteriji zvanoj Aarti.
427: Kumud ugleda Aarti kako isprobava njene haljine i nakit. Aarti slaže Dugbu i napusti kuću kako bi se sastala sa Guman. Deni i Kabir je prate. Aarti uputi Guman da pobegne na zadnja vrata sanatorijuma. Deni i Kabir su na korak da dokuče ovu zaveru.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site