Saraswatichandra - od 428. do 432. ep. - Guman dolazi u Desai kuću!

Indijske Serije

Saraswatichandra – od 428. do 432. ep. – Guman dolazi u Desai kuću!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
428:
Saraswati zamoli članove porodice Desai da dekorišu kuću povodom Sarasove i Aartine veridbe. Ona čak i proda svoje zlatno lanče kako bi kupila prstenje za veridbu. Ali, Saras se namerno opeče na ruku kako bi sprečio veridbu.
429: Kumud donosi odluku da više ne deli sobu sa Sarasom. Deni je iznerviran kada se priseti svih Gumaninih zlodela i baci njenu sliku. Saraswati usred noći ustane i želi da vidi svog sina. Tom prilikom pronalazi Gumaninu sliku.
430: Kumud saznaje da je Guman u sanatorijumu i obavesti i Denija. U međuvremenu, Aarti onesvesti Saraswati i govori članovima porodice da je njena (Saraswatina) želja da se ona (Aarti) i Saras venčaju istog dana. Pitanje je samo hoće li Kumud i Deni uspeti da zaustave Guman i Aarti.
431: Deni uspe da se dokopa Aartinog telefona. On sa njenog telefona pošalje poruku Guman da se uputi prema zadnjim vratima sanatorijuma. Deni i Kabir se preruše, a Guman, koja je uspela da izađe iz sanatorijuma, uleti u njihov kombi ni ne znajući da su to oni i nesvesno upadne u njihovu zamku.
432: Kabir, Anuška, Deni i Kusum su organizovali i odglume predstavu u kojoj se radi o Saraswatinoj prošlosti. Tokom predstave, prikazuju glumom sva Gumanina zlodela kako bi Saraswati shvatila istinu i uvidela neke stvari. Svi članovi porodice Desai su uskoro šokirani kada ugledaju Guman koja je stigla u kuću. Saraswati im svima kaže da joj je Guman prijateljica.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site